Sakurit Oy tekee kattoremontit ammattitaidolla ja luotettavasti.

Vesikatto on yksi katon tärkeimmistä osista josta kannattaa pitää huolta ennen kuin tulee kallis vesivahinko. Keskitymme avaimet käteen kattoremontteihin, toteutamme katon asennuksen ammattitaidolla alkaen suunnittelusta aina remontin jälkeen siivoamiseen asti. Toimitamme myös kattoturvatuotteet, piipun pellit, piipun hatut ja muut lisätuotteet katollesi.

  •  Voit tilata ilmaisen tarkastuskäynnin vuoden sisään.
  •  Materiaalitakuu on jopa 30 vuotta
  •  Asennukselle takuu 5 vuotta

Suojaa kattosi vuosiksi eteenpäin

Säänvaihtelut kurittavat tiiliseiniä ja -kattoja nykyään aivan eri tavalla kuin vuosikymmen sitten. Katolta löytyy helposti sammalta, jäkälää tai rikkoutuneita tiilejä puhumattakaan pihapuiden lehtiroskista. Iän myötä tiilikate myös rapistuu.

Salakavala sammal tekee tuhoa talotyypistä riippumatta. Kun sammal imee itseensä ja juuristoonsa vettä, kapillaari-ilmiö rikkoo lisää, Sammal ”syö” tiilen sisältämää kalkkia ja heikentää sen kestävyyttä. Vuosien aikana kattotiilien alkuperäinen suojaava pinta rapautuu veden ja jään seurauksena.

Katon suojaus venyttää kattoremonttiväliä

Kattomateriaalin säännöllinen tarkkailu, huolto ja kunnollinen käsittely ehkäisevät kalliita yllätyskorjauksia ennalta. Suojausta ei pidä tehdä ilman perusteellista harjapesua. Asiantuntijoiden mielestä sammal ja jäkälä on pestävä katolta huolellisesti pois niin, että myös juuri-itiöt kuolevat. Tähän tarvitaan vahvasti emäksinen pesuaine. Huolellinen pesu on yhtä tärkeä työvaihe kuin kattomateriaalin suojaus.

Tiilensuojausaine ei ole pinnoite, vaan syvälle tiilen huokosiin imeytyvä aine. Se täyttää huokoista tilaa tiilessä ja vähentää sen kosteudenimeisyyttä. Mitä vähemmän tiili imee vettä, sitä vähemmän jäätyvä vesi tekee tuhojaan.   

Anna ammattilaisen hoitaa katon pesu-ja suojaustyöt vuosien ammattitaidolla ja ammattilaisten aineilla! Huolellisen käsittelyn avulla katto saa huomattavasti lisäaikaa.

Katon pesut, harjaukset ja muut pintakäsittelyt hoitaa luotettavasti

Sakurit Oy 

Henry Salonen  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

0400 40 2980   

Klikkaa kuvia suuremmaksi! 

katto

 

 

2 20284085 kouvola saaramaa mokkitaihuvila M 720x540

 

20141018 174653

DSC01633 2

remonttikuvia 2 028